Σελίδες

28 Δεκ 2011

THINK PINK


Βάλτε χρώμα στη ζωή σας, βάλτε Pantone Universe

"Το χρώμα είναι απαραίτητο στη ζωή μας. Τα χρώματα που αγαπάμε αντιπροσωπεύουν καθένα από εμάς. Βάζοντας τα αγαπημένα μας χρώματα στην καθημερινότητα μας και στο περιβάλλον μας είναι η απόλυτη μορφή προσωπικής έκφρασης" σύμφωνα με την Pantone*.

Έτσι λοιπόν, η Pantone λάνσαρε μία σειρά από χρηστικά αντικείμενα, την Pantone Universe, σε ποικιλία αγαπημένων χρωμάτων Pantone, ώστε να επιλέξουμε αυτό που μας εκφράζει και μας προτρέπει: "You know who you are. Now, let the rest of the world know. Or the universe."

Μιας και φέτος περνάμε μία μουντή περίοδο, δωράκια χρηστικά από τη σειρά Pantone Universe θα ενισχύσουν τη θετική διάθεση των αγαπημένων προσώπων μας όλο το χρόνο, "to think pink".


  1. PANTONE CrushGrind Salt & Pepper Mills - Γυαλιστεροί πλαστικοί (βιοδιασπώμενοι) μύλοι αλατιού και πιπεριού 
  2. PANTONE Storage Jurs - Βάζα αποθήκευσης τσαγιού, ζάχαρης ή καφέ 
  3. PANTONE Candle - Αρωματικό Κερί
  4. PANTONE Χmas Gift Βag – Χριστουγεννιάτικη χάρτινη σακούλα 
  5. PANTONE Mug - Κεραμική κούπα 
  6. PANTONE Xmas Balls  - Γυάλινες Χριστουγεννιάτικες μπάλες 
  7. PANTONE i-Phone Case - Θήκη σιλικόνης για i-Phone  4
  8. PANTONE Chair - Μεταλλική αναδιπλούμενη καρέκλα 
  9. PANTONE Boxes - Μεταλλικά κουτιά για αποθήκευση αντικειμένων
Αν και προτιμώ τα στολίδια στα Χριστουγεννιάτικα δένδρα, πρέπει να ομολογήσω ότι οι χριστουγεννιάτικες μπάλες Pantone Universe είναι υπέροχες!
  •  Η Pantone ξεκίνησε το 1950 ως εκτυπωτική εταιρία, αλλά είναι ευρέως γνωστή για το Pantone Matching System (PMS), σύστημα αντιστοίχισης χρωμάτων της εταιρίας.** 
  • Το 1956 κωδικοποίησε τα χρώματα που χρησιμοποιούσε και δημιούργησε τον πρώτο οδηγό χρώματος σε βεντάλια, τον Pantone Guide, με τους κωδικούς των χρωμάτων της εταιρίας, ο οποίος χρησιμοποιείται διεθνώς στα τυπογραφεία.** 
  • Η Pantone παλέτα ανανεώνεται κάθε χρόνο και δημιουργεί τάσεις όχι μόνο στο χώρο της γραφιστικής, αλλά και στη διακόσμηση, τη μόδα και γενικότερα στο χώρο του design.    
 Πηγές:  *    www.pantoneuniverse.com 
                   ** http://en.wikipedia.org/wiki/Pantone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου