Σελίδες

28 Ιαν 2012

WISH LIST

So Delicious... 
Luxury Pampering

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στα καλλυντικά. Συνήθως τα συρτάρια μας ξεχειλίζουν με προϊόντα περιποίησης για το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά και κάθε ένα από αυτά υπόσχεται μοναδικά αποτελέσματα. Εγώ όμως ξεχώρισα καλλυντικά από διάφορα μέρη του κόσμου με υπέροχες, κοριτσίστικες συσκευασίες και μεθυστικά αρώματα με βάση τα βότανα, τα αιθέρια έλαια και άλλα φυσικά συστατικά, πραγματικά εθιστικά!



  1. Tigi Bed Head – After Party Smoothing Hair Cream : Κρέμα Μαλλιών με ανάλαφρη υφή και υπέροχο φρουτώδες άρωμα που λειαίνει την τρίχα, καταπολεμά το φριζάρισμα, αφήνει τα μαλλιά μεταξένια και λαμπερά. 
  2. Ren – Active 7 Radiant Eye Maintenance Gel : Ορός για την περιοχή των Ματιών σε μορφή gel, απορροφάται εύκολα, μειώνει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους, ενυδατώνει. 
  3. Nougat London – Cherry Blossom : Υγρό Σαπούνι για τα Χέρια με λουλουδάτο άρωμα, εκχύλισμα καλένδουλας και χαμομήλι που προστατεύουν και ενυδατώνουν το δέρμα. 
  4. Laura Mercier - Honey Bath Almond Coconut Milk : Αφρόλουτρο με μεθυστικό άρωμα αμυγδάλου και καρύδας, κάνει πλούσιο αφρό στη μπανιέρα, ο οποίος αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια και καθαρή. 
  5. Nougat London – Cherry Blossom : Ενυδατική Κρέμα Χεριών με λουλουδάτο άρωμα,  πλούσια υφή και άμεση απορρόφηση από το δέρμα, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
  6. Rose & Co – Strawberry Crush Glossy Lip Balm :  Ενυδάτωση Χειλιών με γλυκό άρωμα φράουλας και λάδι καρύδας για γλυκά φιλιά.  
  7. Burt’s Bees – Mama Bee : Ενυδατική Κρέμα Ποδιών, χαλαρώνει, ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια και συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία. 
  8. Hei Poa : Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Monoi, δηλ. καθαρό λάδι καρύδας σε συνδυασμό με άνθη από το παραδοσιακό λουλούδι Tiara από την Ταϊτή με αναπλαστικές ιδιότητες, αφήνει το δέρμα λαμπερό και με ένα εξωτικό άρωμα. 
  9. Apivita  - Body Calm : Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος για ευαίσθητες επιδερμίδες με απαλή υφή, χαμομήλι και ελιά που θρέφει και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ καταπραΰνει από ερεθισμούς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου