Σελίδες

10 Μαΐ 2012

WISH LIST


Μάνα, μητέρα, μαμά

Όταν ήμουν μικρή, αυτό το μήνα επικρατούσε δημιουργικός αναβρασμός στο σχολείο. Στρώναμε εφημερίδες, βγάζαμε πινέλα, μπογιές, κόλλες, πηλό, τσερνίτ για να ετοιμάσουμε με τα χεράκια μας το δωράκι μας για την επικείμενη γιορτή της μητέρας. Αργότερα ξόδευα ώρες στα μαγαζιά αναζητώντας ένα ευφάνταστο δώρο για τη μαμά. Όμως, μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι το καλύτερο δώρο για όλες τις μαμάδες είναι τα ίδια τους τα παιδιά και κατ’ επέκταση να τους αφιερώνουμε χρόνο αυτή την ημέρα. 

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια μια μανούλα "σηκώνει τα πόδια ψηλά" και χαλαρώνει, αν και αναμφισβήτητα το αξίζει! Έτσι λοιπόν αυτή η ανάρτηση συμπεριλαμβάνει ιδέες με προϊόντα, τα οποία ίσως οι μανούλες να μην αγόραζαν μόνες τους, και έχουν ως στόχο να τις κάνουν να αισθανθούν εκτιμημένες, χαϊδεμένες και χαλαρές.


  1. Diptyque_L' ombre dans l'eau Αφρόλουτρο 
  2. Laura Mercier_Creme brulee duo Κρέμα Σώματος & Αφρόλουτρο 
  3. Burberry_Body Eau de Parfum Intense Άρωμα 
  4. Chanel_No5 Άρωμα
  5. Zara Home_Chill out cd 
  6. Yankee candle_White Gardenia Κερί
  7. Jo_Malone-Home_Pomegranate Noir Diffuser Αρωματικό χώρου
Όμως επειδή πιστεύω ότι τα καλύτερα δώρα είναι εκείνα που φαντάζουν απλά, αλλά κουβαλούν αγάπη και φροντίδα, μπορούμε να τιμήσουμε αυτή την Κυριακή τη μανούλα μας με:
  • ένα γεύμα στον κήπο από τα χεράκια μας ή
  • ένα μπουκέτο λουλούδια από τον κήπο μας με μια καρτούλα με λόγια από καρδιάς και χρόνο για μία τουλάχιστον κούπα καφέ μαζί της.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου