Σελίδες

8 Αυγ 2012

WISH LIST

Chic Greek

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, έχουμε λόγο να στηρίξουμε με τις αγορές μας τις Ελληνίδες σχεδιάστριες, οι οποίες μας υπόσχονται τις πιο chic greek εμφανίσεις εμπνευσμένες από τις ομορφιές της Ελλάδας. Premium προϊόντα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα – made in Greece -, με κοινό παρανομαστή τα υψηλής ποιότητας υλικά, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα brands του εξωτερικού.

Ξεχωρίζω τα θηλυκά με κοριτσίστικες πινελιές μαγιό της Εμμανουέλας Λύκου, που φέτος ακολουθεί τη mix n match φιλοσοφία, τόσο στα μεγέθη, όσο και στα σχέδια, επιτρέποντάς μου να δημιουργήσω το ιδανικό για εμένα μαγιό. Επίσης, επιλέγω την πιο funky πετσέτα παραλίας με ιδιαίτερα, χαρούμενα μοτίβα (funky, rock, classic) της Μελίνας Πίσπα και Έλλης Ρούντου, παίρνω την πιο fun shopper bag με αδιάβροχη επένδυση και ευφάνταστα neon μοτίβα από plexiglass, της Μαρίας και Ιλένας Κόκκου και είμαι έτοιμη για παραλία.

 
  1. Emmanuela Swimwear_ bikini της Εμμανουέλας Λύκου 
  2. KOKU_Ilena Pineapple τσάντα της Μαρίας και Ιλένας Κόκκου  
  3. Vassilia_ κολιέ της Βασιλείας Παρασκευά
  4. SUN of a BEACH_ Sand Paisley Coral πετσέτα παραλίας της Μελίνας Πίσπα και Έλλης Ρούντου 
  5. Georgina Skalidi_ τσαντάκι φάκελος της Τζωρτζίνας Σκαλίδη 
  6. Pargiana_Batida de Coco πέδιλα της Νατάσσας Παργιανά
Όταν ο ήλιος έχει πια πέσει, ξεκινώ το σεργιάνι στα σοκάκια του νησιού. Προτιμώ flat παπούτσια και απλό ντύσιμο. Φορώ ένα σορτσάκι με ένα φανελάκι πλαισιώνοντάς τα με υπέροχα αξεσουάρ, όπως ένα μεγάλο χειροποίητο κολιέ με πολύ χρώμα, από την εμπνευσμένη συλλογή κοσμημάτων της Βασιλείας Παρασκευά και ένα μαλακό, δερμάτινο τσαντάκι φάκελο με ασύμμετρα κοψίματα της Τζωρτζίνας Σκαλίδη, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο! Φυσικά επί ποδός επιλέγω και πάλι ένα ζευγάρι από τα καταπληκτικά πέδιλα με fashion elegant αισθητική της αγαπημένης μου σχεδιάστριας Νατάσσας Παργιανά.

It's chic to wear Greek!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου