Σελίδες

5 Οκτ 2012

THINK CREATIVE

Componibili της Kartell

Διαχρονικά μοντέρνα λύση που πάει παντού!


Σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών, οφείλω να είμαι ευέλικτη, να προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα, να βρίσκω λύσεις – "to think creative" στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι μου. Έτσι λοιπόν, για την προσεχώς νέα μου στέγη αναζητώ έπιπλα ευέλικτα, λειτουργικά και πρακτικά, αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπα, εναλλακτικά, fun! 

Ομολογώ ότι η κινητή μονάδα αποθήκευσης Componibili, σχεδιασμένη το 1969 από την Anna Castelli Ferrieri για την Kartell, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά που έριξα σε περιοδικά διακόσμησης και βάλθηκα να την αποκτήσω, όχι μόνο για τη διαχρονικά μοντέρνα αισθητική της, αλλά επειδή έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε διάφορες απαιτήσεις χρήσης. Πάει παντού, στο καθιστικό, στο γραφείο, στην κρεβατοκάμαρα ή ακόμα στην κουζίνα ή το μπάνιο! 

Όμως πάνω απ’ όλα αγαπώ τη Componibili γιατί αν και έχουν περάσει 42 χρόνια από τότε που σχεδιάστηκε, μπορώ ακόμα να αγοράσω ένα ιστορικό κομμάτι Ιταλικού design (τα πρωτότυπα εκτίθενται στο μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, ΜΟΜΑ και στο Κέντρο George Pompidou στο Παρίσι) σε προσιτή τιμή.

Τοποθετώ τη μονάδα Componibili στο γραφείο μου και γίνεται μία υπέροχη συρταριέρα για τη γραφική ύλη, τις κάρτες και τα αξεσουάρ του laptop
 
Ταιριάζει υπέροχα και στο καθιστικό  δίπλα στην αγαπημένη μου καρέκλα, όπου περνάω ώρες διαβάζοντας

 Όμως παίζει επάξια και το ρόλο κομοδίνου που φιλοξενεί τα αξεσουάρ ύπνου του σύγχρονου lifestyle

 
 Τι θα λέγατε για Componibili και στο μπάνιο! Κρύβουμε άνετα στα συρτάρια του τα έξτρα ρολά τουαλέτας και όλα εκείνα τα προϊόντα περιποίησης για τα οποία γκρινιάζει ο σύντροφος και άμα κάνουμε κέφι βάζουμε πάνω στη Componibili ένα αρωματικό κερί, ενώ χαλαρώνουμε στην μπανιέρα



Componibili στο παιδικό δωμάτιο για trendy μπόμπιρες


Φωτογραφίες από:1, 2,3,4,5,67,8,9,10,11



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου