Σελίδες

12 Ιαν 2013

THINK CREATIVE

Mini Bar Ως καλεσμένη, πάντα τραβά την προσοχή μου ένα υπέροχο και καλά οργανωμένο μπαρ σε μία γωνιά του σπιτιού, που φιλοξενεί τα καλύτερα ποτά και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει στυλ στο χώρο. Όσο έμενα μόνη μου, είχα να βρίσκονται κάνα δύο μπουκάλια από τα βασικά ποτά (whiskey, vodka) και περιοριζόμουν στα κρασιά για τα soirees με τις φίλες μου. Στο νέο μας σπίτι με τον Mr A, το μπαρ έχει στηθεί και επανδρωθεί με ποικιλία ποτών και τα βασικά εργαλεία μπαρ, ενώ απομένει το styling και η τεχνογνωσία …. για το τέλειο Cosmopolitan!


Ο εφοδιασμός ενός μπαρ στο σπίτι μπορεί να γίνει σταδιακά. Παίρνουμε το χρόνο μας και απολαμβάνουμε τη διαδικασία ξεκινώντας από τα 4 βασικά ποτά: whiskey, vodka, gin και tequila. Ένας μοντέρνος ή vintage δίσκος κρατά τα ποτά και εργαλεία συγκεντρωμένα και οργανωμένα, ενώ αφήνει χώρο για τυχόν άλλα διακοσμητικά αντικείμενα.


Μου αρέσει ιδέα ενός μπουφέ μπαρ, που κρατά τα ποτήρια και τα παρελκόμενα προστατευμένα από τη σκόνη του κέντρου της πόλης, ενώ αφήνει τα πιο glamour στοιχεία ενός μπαρ (καράφες, μπουκάλια, funky shakers) εκτεθειμένα.


Ένα τρόλεϊ μπαρ είναι ιδιαίτερα λειτουργικό, καθώς πάει όπου υπάρχει δράση! Λατρεύω τη mix n match αισθητική ενός vintage τρόλεϊ μπαρ σε ένα μοντέρνο χώρο.


Εάν πάλι δεν έχουμε τη δυνατότητα να παραχωρήσουμε ένα έπιπλο αποκλειστικά για τα ποτά μας, υπάρχουν λύσεις! Δύο βιβλιοθήκες από την ΙΚΕΑ, η μία πάνω στην άλλη και όλα τα καλά χωράνε!


Ένα αυτοσχέδιο μπαρ σε μία ανεκμετάλλευτη γωνία του σπιτιού μπορεί να γίνει το επίκεντρο του πάρτι! Δίνει τη δυνατότητα στους καλεσμένους μας για συνεύρεση και ελαφριά κουβεντούλα, ενώ φτιάχνουν μόνοι τους τα ποτά τους.

Φωτογραφίες από: 1,2,3,4,5,Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου