Σελίδες

16 Ιαν 2013

THINK STYLISH

Ladylike chic με πράσινο σμαραγδί


Ας ξεχάσουμε για λίγο τις ειδήσεις που μας κάνουν σχεδόν καθημερινά "να πρασινίζουμε από το κακό μας" και ας κάνουμε χώρο στην ντουλάπα και το σπίτι μας για το πράσινο σμαραγδί – Emerald Green, καθώς σύμφωνα με την Pantone, το 2013 είναι η χρονιά του.

Ζωντανό, ακτινοβόλο χρώμα, στενά συνδεδεμένο με τους πολύτιμους λίθους, όπως το σμαράγδι, φέρει μία αίσθηση καθαρότητας, ανανέωσης, αναζωογόνησης - στοιχεία που τα έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ – ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αίσθηση της ευημερίας, αποπνέοντας πολυτέλεια και κομψότητα* στη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά και για ladylike-chic εμφανίσεις.

Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός του λαμπερού emerald green με μαύρο, ενώ για το καλοκαίρι θα προτιμούσα το emerald green με λευκό. Επίσης, τα χρυσά κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα, που έχουν κατακλίσει φέτος τα μαγαζιά, συνδυάζονται καταπληκτικά με τη σμαραγδί απόχρωση. Δε θα έβαφα ένα ολόκληρο δωμάτιο emerald green, αλλά ίσως έναν τοίχο, ένα vintage έπιπλο, ένα τραπεζάκι και μαζί με άλλα διακοσμητικά στοιχεία, θα πρόσθετα emerald green πινελιές στο χώρο μου.
 
 


 *Πηγή: www.pantone.com
Φωτογραφίες από: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου